Publicat : mar, oct. 16th, 2018

Oficial ne merge bine – din 15 octombrie avem prefect(ă)

Primari, sefi de deconcentrate, parlamentari, sefi de birouri, ajutori de bagatori de seama, toti s-au inghesuit in sala de sedinte a Institutiei Prefecturii la festivitatea de inscaunare oficiala a doamnei subprefect, Adriana Puțaru in functia de prefect al judetului.
Nu ca n-ar fi fost, doar ca functia era interimara.
Dupa zambete, primarii din localitatile judetului (cu mici exceptii) pareau ca se bucura ca au scapat pentru o zi de corvoada “primaritului” si au avut fericita ocazie sa vina…la oras.Un director din M.A.I.(Teodor Gheorghe – director general al Directiei pentru Relatii cu Institutiile Prefectului) a citit Hotararile de Guvern (incetarea exercitarii cu character temporar a functiei de subprefect si hotararea privind exercitarea cu character temporar a functiei publice de prefect al judetului Giurgiu), doamna Adriana Puțaru a depus juramantul, s-a aplaudat, sa baut sampanie si s-a trecut la sesiunea de pupaturi si felicitari.Nu inainte insa ca doamna Adriana Puțaru sa dea asigurari ca va fi un prefect corect, un garant al respectarii legalitatii, un aparator al legii si un sprijin (pentru toti cei de fata). Noi o credem pe cuvant. Juram pe rosu.
Marian Mina, presedintele CJ a apreciat ca va avea o colaborare la fel de buna ca si pana acum cu doamna prefect, iar deputatul Elena Dinu s-a aratat convinsa ca noul prefect va fi in continuare un profesionist echilibrat, care isi va face datoria cu onoare.
Putem spune ca… oficial ne merge bine, avem prefect, avem pesta porcina, se anunta si gripa aviara, ramane ca doamna Adriana Puțaru sa convinga virusii sa respecte legalitatea, porcii sa se poarte cuviincios si pasaricile sa dea din aripi.
I.D.

Despre autor

-