PNL Giurgiu are un nou target de racolari: PMP

Dinu 1Surse demne de incredere ne-au dezvaluit faptul ca membrii ai staff-ului PNL au inceput o actiune de racolare a organizatiilor PMP din judetul Giurgiu. Asa se face ca organizatia co-presedintilor Beianu si Stefan a desfiintat practic organizatia PMP Prundu, care a fost „transferata” in la liberali. Sursele noastre au precizat faptul ca in programul de racolare al PNL, pe locul doi se afla organizatia din comuna Izvoarele…

Dinu 2Ca si confirmare a valabilitatii informatiilor noastre, astazi, in plenul sedintei de Consiliu Judetean a intrat intempestiv Ionel Dinu, presedintele PMP, care a stat in sala cateva minute. La iesirea din sala, Ionel Dinu le-a spus liberalilor ca vor avea in el un dusman declarat si ca va face o alianta care va fi distrugatoare pentru PNL Giurgiu.

Contactat telefonic, Ionel Dinu a confirmat faptul ca PNL a inceput o actiune de destructurare a organizatiilor PMP…

„Am vorbit si cu domnul Dumitru Beianu, care mi-a precizat ca nu cunoaste amanunte, ca el este nou in functie… Nu inteleg actiunea liberalilor, dar cred ca au uitat care este dusmanul lor politic si au gresit tinta. Dar le promit ca foarte curand vor regreta ceea ce fac ei acum cu organizatiile PMP”, a declarat Ionel Dinu.

2 comentarii

  1. acest batran senil se crede inca fata mare.pai el pe la cate partide a fost?cate maini(si nu numai maini)a pupat de-a lungul existentei sale.sa lase amenintarile ca nu e el in masura sa faca asta,in conditiile in care pmp nu conteaza si nu va conta vreodata.si mare minune de nu va trece in alta barca si nenea asta pana la alegerile din 2016.

  2. Păi, după cum știe orice copil, singurul membru PMP este Ionel Dinu. Și nu cred ca pe ăsta mai vrea cineva să-l racoleze….

Comentariile sunt inchise