Publicat : lun, oct. 29th, 2018

Razvan Cuc: “Tineri din PSD Giurgiu, tranzactionati in functie de anumite interese”

Intr-un interviu acordat OPEN TV, deputatul Razvan Cuc nu a intrat in jocul moderatorului si nu a atacat frontal vreunul din liderii PSD Giurgiu. Din contra, deputatul giurgiuvean a precizat ca este membru al Partidului Social Democrat, aratandu-si disponibilitatea de a ajuta partidul in momentul in care i se va cere acest lucru…
“Activez in continuare in PSD, sprijin partidul, daca mi se va cere sa ma implic o voi face, daca nu, asta este viata… Sunt foarte multi oameni care ma roaga sa ii sprijin, sa ii ajut, insa imi spun ca daca fac asta, sa am grija sa nu afle nustiu cine de la partid. Sunt chestiuni de care nu trebuie sa facem parada, sunt lucruri normale, legale, cu care oamenii trebuie ajutati.
Este pacat ca s-a ajuns in acest punct… Personal, cred ca din punct de vedere profesional, cu totii ne-am facut si ne facem treaba cu varf si indesat…”, a declarat Razvan Cuc.
Insa, de departe, declaratia bomba a venit in momentul in care deputatului razvan Cuc i s-au amintit declaratiile ironico-sarcastice ale presedintelui PSD Giurgiu – Niculae Badalau, cu privire la tinerii din partid, care au avut acces la functii inalte, “datorita partidului” si care ar fi tradat increderea maimarilor zilei din partid (Razvan Cuc, Alexandru Andrei, Gigi Oprisan, etc).
Tinerii nu au tradat increderea nimanui. Tinerii au fost vanduti. Ca sa ne intelegem…
Tinerii au avut incredere in cei mai in varsta si cu experienta, dupa care, tinerii au fost tranzactionati in functie de anumite interese. Mai departe, lucrurile raman pur si simplu la nivelul in care sunt acum…”, a precizat Razvan Cuc.
In ce priveste atacurile din mediul online la adresavietii personale si a familiilor celor doi deputati, Razvan Cuc a raspuns transant:
“Unii politicieni s-au remarcat prin tupeu si altii s-au remarcat prin munca.
De obicei, cei cu tupeu au arunat cu laturi in cei care muncesc si aduc in spatiul public tot felul de mizerii despre cei pe care nu ii vor langa ei (vezi Gigi Oprisan, Alexandru Andrei, Razvan Cuc).
Cei care spun ca le sunt atacate familiile si plang prin diverse conferinte de presa, chiar asta fac ei: ataca familiile adversarilor politici prin diverse metode. Cred ca un om politic adevarat nu isi ataca adversarii lovind in familiile acestora. Dar, cand esti mai golan, merge si asa”.

Despre autor

-