Publicat : mie, dec. 6th, 2017

Sali de sport pentru inca doua scoli din municipiul Giurgiu

CLConsilierii municipali au aprobat in sedinta extraordinara de marți 5 decembrie, trei importante proiecte de hotarari.
Doua dintre aceste proiecte vizeaza construirea a doua Sali de Sport – una la scoala nr. 6 “Savin Popescu” (cu tribuna si 180 de locuri) si cealalta la scoala nr. 2 “Mircea cel Batran”, iar consilierii municipali au votat pentru predarea in folosinta gratuita a doua terenuri catre Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fonduri Europene (MDRAP).
Aceste doua proiecte prevad ca prin protocol, Consiliul Local al municipiului Giurgiu sa se oblige ca dupa predarea amplasamentului catre Ministerul Dezvoltarii si dupa realizarea obiectivelor sa mentina destinatia acestora pe o perioada de minimum 15 ani.
Cel de-al treilea proiect aprobat a facut referire la suplimentarea bugetului de venituri si cheltuieli cu sume de la bugetul de stat care sunt destinate platii salariilor cadrelor didactice.
Ordinea de zi a sedintei a fost suplimentata si cu un al patrulea punct, care vizeaza o asociere de colaborare la un proiect transfrontalier cu parteneri din Bulgaria.

Despre autor

-