Toma Petcu arunca BOMBA: M-am saturat sa vad candidati PSD care pierd alegerile prezidentiale!

Intr-o emisiune la Antena 3, vicepreședintele ALDE si presedinte ALDE Giurgiu,Toma Petcu, a declarat că s-a săturat să vadă cum candidații PSD la prezidențiale pierd finala pentru Cotroceni și că la alegerile prezidențiale din 2019, PSD și ALDE trebuie să renunțe la orgolii și să ducă în turul doi un candidat capabil sa castige lupta finală cu Klaus Iohannis.
“Există un nivel foarte mare de așteptare în rândul simpatizanților și membrilor ALDE pentru o candidatura a domnului Tăriceanu. La sfârșitul anului 2019 am avut o socializare cu cateva sute de colegi din județul Giurgiu, cu care am discutat multe teme. In momentul in care am vorbit despre eventualitatea candidaturii domnului Tăriceanu am avut parte de o surpriza: m-a coplesit, valul de asteptare din zona rurală, oameni de partid, aleși locali”, a declarat Toma Petcu, la Antena 3.
Declaratia liderului ALDE vine ca o adevarata declaratie de razboi, in contextul in care informatiile pe surse arata o deteriorare considerabila a relatiilor din Coalitie, dintre ALDE si PSD.

Un comentariu

Comentariile sunt inchise