Publicat : mie, sept. 13th, 2017

Una declara Badalau si alta se intampla… la pompa

benzinabadaIn ziua de 10 august, in cadrul unei conferinte de presa, senatorul Niculae Badalau dadea asigurari ca pretul la pompa al benzinei si al motorinei nu va creste. Nici inainte si nici dupa introducerea accizei.
„La nivelul UE suntem pe locul II sau II ca pret… Scazand accizele am ajuns pe locul VI… dar va asigur ca pretul la combustibil nu va creste dupa reintroducerea accizei. Si nu exista motive sa creasca si alte preturi…„, a declarat Niculae Badalau.
Insa, realitatea “din teren” l-a contrazis pe numarul doi din PSD, ba chiar i-a dat cu tifla. Chiar in timp ce liderul PSD ne asigura ca nu e nicio legatura intre “sula” reintroducerii accizei si “prefectura” preturilor la pompa, preturile cresteau incet dar sigur… De altfel, aceste preturi si-au inceput cresterea din momentul in care a fost anuntata reintroducerea accizei…
Daca in 10 august pretul pentru benzina era de 4,1 de lei, acum acesta a trecut de 4,8 lei pe litru in benzinariile urbane si a depasit 5 lei/litru in benzinariile de pe autostrazi…
Corul analistilor economici si a finantistilor suna la unison: dupa reintroducerea accizei la combustibil, preturile o vor lua razna la toate produsele… Este doar o fateta a maretului program de guvernare pe care l-au votat in proportie covarsitoare, romanii. Vor urma si altele, pe care vom incerca sa vi le prezentam punand, comparativ, declaratiile liderilor PSD cu realitatea cotidiana.

Despre autor

-