Sulfina Barbu: Pe 11 iunie va începe numaratoarea inversa a tradarii între PSD si PNL

Sulfina Barbu: Pe 11 iunie va începe numaratoarea inversa a tradarii între PSD si PNL
Presedintele Organizatiei de femei a PDL, Sulfina Barbu, a declarat, sâmbata, ca pe 11 iunie, prima zi dupa alegerile locale, va începe numaratoarea inversa a tradarii între PSD si PNL, USL fiind o alianta care a stat de la bun început „sub semnul fricii de tradare”.
„OFPDL considera ca pe 11 iunie va începe numaratoarea inversa a tradarii între PSD si PNL. Si va spun lucrurile acestea pentru ca fiecare colega din teritoriu a venit si cu o informare a situatiei politice atât a PDL, cât si a organizatiilor din USL, în mod special PSD si PNL. Vedem ca de la începutul formarii acestei aliante, ea a stat sub semnul fricii de tradare. Care dintre cele doua partide va trada primul? Cam acesta a fost, daca vreti, obiectivul fiecaruia dintre partidele din USL”, a afirmat Barbu, la finalul sedintei Colegiului Director al OFPDL.

De asemenea, ea a aratat ca începutul „disensiunilor între PSD si PNL” este demonstrat de fapte concrete, cum ar fi discursul presedintelui PSD, Victor Ponta, din Parlament, la învestirea Cabinetului Ungureanu, precum si refuzul liderului PNL, Crin Antonescu, de a introduce în statutul partidului interdictia de a colabora cu PDL.
„Discursul domnului Ponta din Parlament de la instalarea domnului Ungureanu, când PSD a transmis ca a înteles ca doar printr-o colaborare cu actualul guvern poate sa aiba o sansa sa iasa din opozitie. Cam acesta a fost mesajul, cam asa traducem noi mesajul transmis de domnul Ponta în Parlament. Si mai vedem ca a venit si rândul PNL pentru ca, în mod surprinzator, cel mai mare critic al PDL, respectiv Crin Antonescu, a refuzat propunerea domnului Ponta ca cele doua partide sa îsi treaca în statut interdictia de a colabora cu PDL”, a spus Sulfina Barbu.