Surse: Alchimie? USR Giurgiu transforma “zeciuiala” in… “cincizeciuiala”

Scandalul intern din USR Giurgiu este departe de a se fi incheiat. Acest partid “al poporului” a cazut din lac in put. Dupa ce l-au exclus pe Cosmin Andronache, pentru o gainarie cu o suma infima de la AEP, alegerile interne au aratat un cras infantilism politic; a fost ales in functia de presedinte al USR Giurgiu, Mircea Poenaru, fost vicepresedinte al PNTCD la nivel national. Acelasi personaj, care din calitatea de sef al filialei PNTCD Giurgiu, semna un protocol de colaborare cu PMP, pentru sustinerea Elenei Udrea pentru candidatura la presedintia Romaniei. Se intampla in 2016. Asadar USR Giurgiu sare din lac in put…
Si uite asa incep demisiile din USR Giurgiu, se instaleaza neincrederea si auzim de alte matrapazlacuri cu iz de… gainarii.
Surse din interiorul formatiunii ne-au informat ca noua conducere a USR Giurgiu nu mai practica “traditionala zeciuiala” ci au marit miza la… cincizeciuiala si ar conditiona numirea unui membru in BEJ de “livrarea” catre partid a 50% din suma primita pentru serviciile efectuate la Biroul Electoral Judetean (adica jumatate din vreo 5.000 de lei).
Culmea e, spun sursele noastre (informatia circula si pe facebook) ca s-a oferit deja un candidat care sa intre in BEJ si care (din nou, culmea) ar fi staruit “sa onoreze masa”, partidului cu 50%. Din proprie initiativa.
Este vorba de un pensionar bugetar – Tudor Joita – despre care nu avem date ca ar fi jurist, insa omul este “acuzat” ca nu le are cu tehnica transmiterii mesajelor pe whatsapp pe telefon sau email, conditie sine qua non pentru a te afla intr-o asemenea pozitie.
Dar, daca omul si-a oferit serviciileplus ca mai si “da darul” la partid, de ce nu,,,
Si uite asa, partidul surpriza, partidul oamenilor noi, al durerilor si frustrarilor romanilor, a ajuns “sa se vanda” in piata publica pentru… cine da mai mult.
I.D.