SURSE: Niculae Badalau s-ar fi impacat cu Marin Anton/ Marin Anton declara ca nu este adevarat

Intr-un articol aparut in presa centrala in aceasta seara (ora 18:19) – https://www.stiripesurse.ro/niculae-badalau-scapa-de-dosarul-penal-in-care-era-cercetat-pentru-ca-ar-fi-batut-un-liberal–la-o-nunta—m-a-injurat-de-maicuta-mea-si-mi-a-dat-un-pumn-_1305185.html – se spune ca Parchetul General ar fi inchis dosarul in care Niculae Badalau era acuzat de loviri si alte violente, dupa ce l-ar fi agresat fizic pe liberalul Marin Anton .
“Cauza a fost clasata dupa ce partile s-ar fi impacat” scrie autoarea articolului.
Stiind ca Marin Anton a declarat la un moment dat ca ar renunta la plangerea penala, daca PSD Giurgiu ar mai da tarii un ministru, am crezut pentru o clipa ca daca Badalau este ministru, Marin Anton chiar s-a impacat cu “dusmanul de clasa”.
Contactat telefonic, liderul liberal s-a aratat surprins de articolul aparut in presa centrala si a declarat ca nu este nimic adevarat…
“Este o aiureala, cum sa ma impact cu Badalau? Nu este adevarat, sau poate stiu cei de la presa ceva ce nu stiu eu… Inca nu s-au audiat martorii propusi de mine, dosarul trebuie sa isi urmeze cursul…
Este foarte adevarat ca am afirmat la un moment dat ca imi retrag plangerea penala impotriva lui Badalau, daca Giurgiu va mai avea cel putin un ministru. Dar era un anumit context, nu imi inchipuiam ca Badalau isi va trada cu atata nonsalanta echipa cu care a plecat la drum sa il dea jos pe Dragnea.
In ce priveste o impacare cu Badalau, va spun sincer ca nu am nicio dorinta de a ma impaca cu el”, a declarat Marin Anton.