Target ambitios pentru PRO Romania, filiala Giurgiu

In cadrul unei conferinte de presa, Norut Stanisteanu, coordonator al organizatiei PRO Romania, filiala judeteana Giurgiu, a declarat ca la ultima intalnire a conducerii centrale cu coordonatorii din filialele judetene, a fost stabilit targetul partidului pentru alegerile europarlamentare din aceasta primavara.
“Am participat la o intalnire a conducerii centrale a PRO Romania cu toti coordonatorii judeteni, intalnire la care au fost discutate probleme ce vizeaza organizarea interna pentru europarlamentare.
La nivel national, targetul propus este unul ambitios, dar nu imposibil de realizat – 12%. Asta in ciuda faptului ca suntem un partid care a inceput organizarea in noiembrie 2018.
Si targetul pentru judetul Giurgiu este unul mare – 10%, ceea ce presupune multa munca. In acest moment filiala PRO Romania Giurgiu are putin peste 200 de membri, insa pana la alegerile europarlamentare va trebui sa trecem de 750 de membri – acesta fiind numarul de membri de partid care vor fi prezenti in sectile de vot din judet si municipiu”, a declarat coordonatorul filialei judetene a PRO Romania Giurgiu, Norut Stanisteanu.