Telenovelă la PNL Giurgiu – Secretara acuză muncă “la negru”, partidul acuză secretara de pact cu adversarii politici

Este departe de a se fi instalat liniștea la PNL Giurgiu. Astăzi, secretara partidului a postat pe contul său de facebook, acuzatii dure la adresa liderilor liberali, care ar fi lăsat-o fără loc de muncă. Mai mult de atat, secretara, doamna Carmen Boșman Stancu (de patru ani secretara organizației municipale) acuză că n-ar fi fost angajată cu acte în regulă ci ‘la negru” și acuză angajatorul (PNL Giurgiu) că ar fi refuzat sistematic angajarea cu forme legale a domniei sale.De partea cealaltă, secretarul general al PNL Giurgiu, Florian Velicu, declară, într-un comunicat oficial, că doamna Carmen Boșman Stancu a ocupat inițial o funcție politică – secretar general adjunct al organizației municipale – apoi membru al organizației municipale conduse de Marian Măroiu, funcții care nu sunt remunerate într-o organizație a unui partid.
Vă prezentăm mai jos poziția secretarului general al PNL Giurgiu, Florian Velicu:„După plecarea celui care a ocupat funcția de președinte al organizației municipale, Marian Măroiu, s-a luat decizia la nivelul organizației județene că, în ceea ce privește persoana doamnei Carmen Boșman Stancu, care inițial ocupa funcția politică de secretar general adjunct al organizației municipale (conduse de Marian Măroiu – N.R.), ulterior de membru al organizației municipale, nu mai poate avea acces la niciun document ce ține de PNL Giurgiu.
Doamna Carmen Boșman Stancu face parte din echipa Măroiu-Țigănilă, având o relație de prietenie, chiar apropiată cu aceștia, iar atâta timp cât ei au plecat, ce încredere se mai poate avea într-o persoană ce ocupa funcție politică în cadrul Biroul condus de tandemul Măroiu – Țiganilă?
Mai mult, odată cu plecarea acestora la PSD cu toți membrii organizației municipale, au luat cu ei și baza de date a organizatiei. Se subînțelege faptul că doamna Boșman Stancu Carmen nu face altceva decât să încerce să inducă cetatenii în eroare, invocând faptul că funcția politică de secretar general adjunct, ce implică diverse activități la nivelul organizației, ar fi trebuit să fie și remunerată.
Legat de aspectele invocate cu privire la aplicarea acelui sigiliu pe fișetul în care se aflau documentele organizației municipale, s-a procedat astfel din cauza constatării dispariției bazei de date a membrilor organizației municipale, situație care a fost posibilă cu acordul celor care o gestionau, implicit al doamnei Carmen Boșman Stancu, sau și din neglijența domniei sale. Acea bază de date nu era baza de date personală a domnului Măroiu, ci era baza de date a organizației municipale PNL!
Acuzele din postarea doamnei în cauză sunt doar niște mizerii, iar ceea ce sustine dânsa, este o încercare de a ascunde adevărul , uitand să spună că era membră activă a Biroului Municipal al organizației PNL, ales la conferința municipală din 2017.
Biroul interimar al organizatiei PNL Giurgiu, are ca prioritate să organizeze câștigarea alegerilor locale de anul acesta și nu să se piarda în chestiuni mărunte.
Concluzionând, doamna Carmen Boșman Stancu a avut relațiile, atât de activitate politică, cât și contractuale, cu organizația municipală a PNL, condusă de Marian Măroiu. Restul “întâmplărilor” sunt o consecință a relației extrem de apropiate de Marian Măroiu și de plecarea acestuia la PSD împreună cu baza de date a partidului.”
Florian Velicu, secretar general al PNL Giurgiu.