Tinerii Social Democrați vă invită la Cafeneaua Politică

Duminică 02 Decembrie 2018, începând cu ora 11:00, Bistro PARK din parcul Alei se transforma pentru cateva ore in…cafenea politică.
La începutul lunii octombrie, la conferința în care organizația municipală a Tineretului Social Democrat Giurgiu și-a ales noua conducere, președintele ales, Dragoș Ionescu, și-a prezentat proiectele printre care se numara si aceasta initiativa – Cafeneaua politică – acțiune pe care tinerii social democrați au pregătit-o în ultima perioadă și care va avea loc pe data de 2 decembrie la Bistro Park din parcul Alei.
Ce se va intampla acolo?
Intr-un cadru relaxant vor avea loc dezbateri legate de tot ceea ce se petrece la nivel local dar și național. Se va discuta, mai ales, despre ceea ce se întâmplă în mediul online, acolo unde ajung tot mai multe informații eronate, fake-news-uri pe care nimeni nu verifică, nimeni nu cercetează daca acele informații sunt corecte sau nu. .
Tinerii social democrati va asteapta la dezbateri si, de ce nu, poate gasiti impreuna soluții la problemele comunității.