Toma Petcu “a pus mâna” pe PNL Giurgiu – Ce conține protocolul PNL/ALDE

Sambata, 7 martie, la sediul PNL Giurgiu a avut loc prima conferinta de presa de dupa mazilirea lui Marin Anton. Aceasta adevarata minune nu ar fi fost pozibila, daca n-ar fi existat ALDE Giurgiu si Toma Petcu, care au venit cu o “infuzie” de 600 de membri, cu “sange proaspat”, intr-o organizatie PNL decrepita si prafuita.
Dan Motreanu, presedintele interimar al PNL Giurgiu, deloc entuziasmat, a prezentat continutul protocolului, binecuvantat de Orban, dintre ALDE Giurgiu si PNL Giurgiu…
1. Toti membri ALDE care doresc sa vina in PNL vor deveni membri ai PNL (dupa completarea unei adeziuni, prin care li se va recunoaste vechimea in ALDE ca vechime in PNL)
2. Deputatul Toma Petcu devine prim vicepresedinte al PNL Giurgiu (alaturi de celalalt prim vicepresedinte – deputatul Alexandru Andrei), iar ambii prim vicepresedinti vor fi pe listele pentru Parlamentul Romaniei din partea PNL Giiurgiu.
3. Prersedintele organizatiei municipal ALDE va deveni prim vicepresedinte al organizatiei municipal PNL.
4. In structura Biroului Politic Judetean PNL vor fi cooptati 15 membri ALDE, si 5 dintre acestia vor deveni vicepresedinti. La fel se va intampla si in Biroul Politic Municipal al PNL.
5. Secretarul general al organizatiei Judetene ALDE va deveni secretar general adjunct organizatiei judetene PNL; acelasi lucru si la organizatia municipala.
6. Se va constitui o echipa de integrare paritara a celor doua structuri (PNL si ALDE) pentru toate organizatiile locale, echipa condusa de cei doi prim vicepresedinti si care va avea opt membri (patru PNL si patru ALDE).
7. Toti primarii in functie, altii decat actualii primari ALDE, care au completat dosar de candidature ca primari din partea ALDE, vor fi desemnati la functia de primar din partea PNL.
8. Cu acordul presedintelui PNL, Ludovic orban, domnul Toma Petcu va fi nominalizat pe prima pozitie pe lista pentru Senat.
9. Toate organizatiile de femei, de tineret si de pensionari ale celor doua partide se vor contopi, iar presedintii ALDE vor deveni prim vicepresedinti ai acestor structure.
“Acest protocol este rezultatul unui demers pe care PNL l-a inceput in urma cu cateva luni. PNL Central a avut o foarte buna colaborare cu deputatul Toma Petcu”, a declarat sambata, eurodeputatul dan Motreanu, presedintele interimar al PNL Giurgiu.