Toma Petcu: Cine n-are „blazon” de ALDE; bezele pentru Barbu, Floricel si Beianu…

T. Petcu BDesi are aparitii fantomatice la conferintele de presa din prafuitul Giurgiu, ministrul ALDE Toma Petcu da cu breaking news-urile in jurnalisti.
Dupa surpriza cu Gheorghe Stefan (o “surpriza” de care noi am scris de acum o luna – http://opiniagiurgiu.ro/politica/stirea-zilei/sprit-transpartinic-si-nostalgic-pe-malul-dunarii/), liderul ALDE Giurgiu a intrat in jocul intrebarilor jurnalistilor si “a dat din casa”. Toma Petcu a spus pe cine ar primi cu bratele deschise in ALDE si de cine s-ar feri ca dracul de tamaie…
El nu a ascuns faptul ca are negocieri cu lideri din politica locala pe care si i-ar dori in formatiunea politica pe care o pastoreste.
In ce priveste o ipotetica “racolare” a lui Marin Anton in ALDE, Toma Petcu a spus ca are rezerve…
“Domnul Anton a cochetat cu ALDE, n-a fost hotarat, n-am putut sa-l obligam, a fost decizia dumnealui…
Eu nu pot sa accept in partid oameni al caror singur scop este sa se rafuiasca personal cu persoane din alte partide… Probabil ca Marin Anton ar fi unul dintre cei pe care nu ii doresc in ALDE Giurgiu. Nici pe Marian Maroiu nu il vad in ALDE…
La un moment dat mi-am dorit sa lucrez cu Marian Maroiu si am avut discutii cu el acum cativa ani. El a luat insa o alta decizie… Sincer, ma asteptam la Marian Maroiu sa se delimiteze de scandalurile dintre PNL si PSD.
Lui Norut Stanisteanu nu-i vad nicio perspectiva politica”, a declarat Toma Petcu.
Referindu-se la “simpatici”, liderul ALDE Giurgiu a spus ca Dumitru Beianu “este o varianta” (ar fi al treilea ex-presedinte PNL in ALDE, dupa Mustatea si Stefan – N.R.), iar despre Nicolae Florian a spus ca “este posibil” (desi a fost presedinte doar la organizatia municipala, iata si al patrulea ex-presedinte PNL – N.R.).
Intrebat daca pe primarul Nicolae Barbu si l-ar dori in partid, Toma Petcu a facut doar cateva bezele spre actualul edil sef: “La primarul Barbu am rezerve, nu se stie… Daca-l convinge (si aici a spus numele unui jurnalist) s-ar putea sa vina…”.

2 comentarii

  1. Criteriul de racolare nu este de fost presedinte la Pnl .Criteriul este de a fi facut parte din gruparea de cartite a psd ului pe langa Lucian Iliescu .Cei dantai au fost Toma Petcu si Alin Stanciu (Iliescu ii considera copiii lui,baietii lui),apoi au aparut Mustatea..Beianu..Floricel…tot cartite psd iste orchestrate magistral de la Bucuresti. Dar nu de Chitoiu sau Badalau.De la altcineva i se trage lui Iliescu . Marin Anton ,Barbu ,Stanisteanu nefiind din galerii..subpamantene..normal ca nu i vrea Petcu. Astia l au citit ce caracter are .

  2. Toma Petcu nu ia niciodată aliați, aliații lui sunt ăia care îi cară mapa şi ascultă oridinele. Toma Petcu ia ostatici, scoate din joc oameni care pot candida sau pot sprijini candidati la posturile care îl interesează. Nu e mintea lui, a învățat-o şi el pe vremea când pierdea alegerile pentru taticul lui Ilici.

Comentariile sunt inchise