Toma Petcu: Revenirea lui Floricel in PSD este o miscare care avantajeaza ALDE

petcu-tomaSaptamana trecuta, Florian Nicolae s-a razgandit si a revenit la sanul social democratiei. Anuntul a fost facut de senatorul Niculae Badalau, iar reactiile mediului politic local nu au intarziat sa apara.
In cadrul unei conferinte de presa, Toma Petcu, copresedintele ALDE Giurgiu a comentat sec decizia deputatului traseist, spunand ca pasul facut de Floricel va nemultumi foarte multi alegatori giurgiuveni. Atat din PNL cat si din PSD…
“Plecarea lui Nicolae Florian din PNL inapoi la PSD este o decizie care va nemultumi foarte multi alegatori din Giurgiu. In aceasta situatie, PSD nu a castigat nimic, iar PNL a pierdut de doua ori. Aceasta miscare este una care ne ajuta pe noi, cei de la ALDE.
Stiu ca gustul infrangerii este amar, dar Floricel trebuia sa fie barbat si sa accepte situatia. In viata trebuie sa inveti sa ai si rabdare”, a declarat Toma Petcu.
Legat de aceasta noua conjunctura politica, liderul ALDE Giurgiu a mai precizat ca PNL va pierde foarte multe voturi pe municipiu. In acest context, militantii ALDE vor sa convinga giurgiuvenii ca, “singura constanta in Giurgiu pe dreapta politicii este echipa ALDE”.

Un comentariu

  1. Nu este nimic oficial in trecerea penalului Floricel la PSD. Avand in vedere adunarea tuturor penalilor la ALDE, este posibil sa te pomenesti cu el si sa-l pui pe primul loc pe liste la alegeri via Tariceanu.Si atunci n-o sa mai fie tiganul pe locul unu, trece pe doi iar tu o iei in mana ca de obicei.

Comentariile sunt inchise