TSD Giurgiu considera „comasarea alegerilor”, un subiect inchis

TSD Giurgiu considera "comasarea alegerilor", un subiect inchis
TSD Giurgiu considera "comasarea alegerilor", un subiect inchis

Tineretul Social Democrat Giurgiu considera decizia Curtii Constitutionale o decizie normala si corecta fata de statul de drept. Guvernul a ignorat recomandarile europene in materie, aratand ca din interes politic, este gata in orice moment sa treaca peste statutul Romaniei de stat incadrat in cercul valorilor europene. Decizia Curtii reprezinta victoria oamenilor din strada chiar daca aceasta decizie a fost fortata de USL prin depunerea unei sesizari cu privire la necunstitutionalitatea acestei legi asumate de Guvern.
Romanii care protesteaza in strada de doua saptamani si nu numai ei au spus foarte clar ceea ce isi doresc. Orice politician responsabil trebuie sa tina cont de nevoile si revendicarile oamenilor. Aici nu este vorba despre soarta vreunui politician sau a unui partid. Este vorba despre Romania si despre viitorul romanilor.
Tineretul Social Democrat Giurgiu nu sustine inlocuirea guvernului Boc cu un guvern al USL. Dorim alegeri anticipate pentru ca oamenii sa decida cine ii va conduce.
Presedinte TSD Giurgiu,
Palalau George