Uite-amendamentul, nu-i amendamentul (Cui ii e frica… de Cipri)

Liberalul Ciprian Danciu este un fel de bau-bau pentru membrii si consilierii PNL Giugiu. Activitatea lui “Cipri” pe retelele de socializare, cuvintele grele pe care le arunca colegilor atunci cand sesizeaza (sau doar i se pare) ca au calcat stramb l-au facut sa fie un fel de “jihadist” liberal, care raspandeste liberalismul pe orice cale, un adept al rasei pure… liberale.
Asa se face ca, cel putin in sedintele de Consiliu Judetean, mare parte dintre consilierii liberali, au ori nu au treaba, trebuie sa fie activi, sa fie Gica contra, numai sa nu ii critice Cipri.
S-a observant asta si in sedinta de marti a CJ, cand consilierul Florian Velicu a vrut sa se auda vorbind, cerand un amendament, dupa care a renuntat timid la ce a cerut… Chestii liberale.
E vorba despre mai multe dosare aflate pe rolul instantelor judecatoresti: cu firme ale unor transportatori (4 milioane de lei) si cu societatea Eco Sud, care din 2017 refuza sistematic facturile emise de CJ pentru plata redeventei.
Proiectul CJ viza suma de maximum 70.000 de lei pentru aceste servicii, insa consilierul PNL a cerut ca proiectul sa aiba si… onorariu de succes
“Putem merge pe un onorariu initial si pe un onorariu de succes”, a propus Florian Velicu, iar colega domniei sale, avocatul Georgeta Mihut a cerut la randul ei, reducerea sumei de la 70.000, la 50.000 plus onorariu de succes. “Pentru motivarea juristilor”, a fost completatea lui Florian Velicu…
In momentul in care presedintele CJ, Marian Mina a spus ca nu este de acord cu aceasta varianta, dar daca liberalii insista va supune la vot amendamentul, Florian Velicu a spus, spasit ca, “Daca exista cadru legal care nu ne permite acest amendament, haideti sa ramana proiectul asa cum a fost redactat”.
Acum se poate relaxa, si-a facut datoria, a vorbit in CJ, asa ca Cipri nu mai are ce comenta. Sau are??

Un comentariu

  1. Velicu in 3 ani s-a facut remarcat doar cu faptul ca in momentul in care s-a gandit el sa se insoare, a descoperit ca la coltul strazii pe care domiciliaza, se afla o gropita cu diametrul de 25 de cm, si dupa ce nuntasii i-au spus: CE DRACU BA, VELICULE, ESTI SI TU DITAMAI CINSILIERU, STAI CU GROPITA ASTA LA COLTUL STRAZII?! in secunda 2, Velicu s-a activat si imediat a inceput sa injure primaria, ca nu i s-a asfaltat lui gropita aia de la coltul strazii si gropita respectiva i-a deranjat lui nuntasii (mesenii), altfel, fropita aia nu l-a deranjat niciodata pe Velicu pana la momentul acelea.

Comentariile sunt inchise