Umilinta maxima pentru PNL Giurgiu – un pesedist, coordonator al campaniei electorale

Din PNL Giurgiu n-a ramas mai nimic. Singurul care tine steagul sus a ramas Marian Maroiu. Altfel, presedintele interimar le-a fost impus de conducerea centrala, dupa ce Marin Anton a fost mazilit de apropiati – prea apropiati.
Motreanu se screme sa arate cat este de-al locului, iar liberalii giurgiuveni (care ii canta osanale pe facebook), sunt dati pe spate de sloganele motivationale ale „trimisului”. Fara sa realizeze ca Motreanu nu are nimic comun cu Giurgiu, el isi doreste “carnea de tun” pentru europarlamentare. Dupa care isi pune palaria pe-o parte si p’aci ti-e drumul.
A doua umilinta se coace de cateva zile: seful de campanie electorala pentru alegerile europarlamentare la Giurgiu va fi “liberalul” Mihai Barbu.
Cine este Mihai Barbu? Un fost pesedist. Fostul presedinte al PSD Voluntari! Fost candidat al PSD pentru primaria Voluntari in 2012!
Pai bine mai deontologilor si mistocarilor care sunteti de la PNL Giurgiu, cum de va lasati umiliti in asemenea hal?
Sa va conduca in campania electorala un fost pesedist? Atat de rau ati ajuns la capitolul resurse umane, incat trebuie sa va dea Sica Mandolina, de mila, un astfel de sef?
Hai, sa vedem o rascoala, un scancet, ceva… Are cineva curaj sa cracneasca? Hai cu mistocareli pe facebook…
Sau aveti nevoie de finantare si asta schimba datele problemei?
N.R. Mostra din presa vremii – luna mai, 2012:
“Presedinte de onoare al PSD, domnul Ion Iliescu s-a intalnit ieri cu simpatizantii din orasul Voluntari, ocazie cu care si-a prezentat volumul „Fragmente de viata si istorie traita.
Domnul Ion Iliescu a raspuns invitatiei domnului Barbu Mihai, presedintele PSD Voluntari, vicepresedintele PSD Ilfov si candidat USL la functia de Primar al Orasului Voluntari, la alegerile locale din 10 iunie 2012”.