Un consilier local PSD Giurgiu și-a înaintat DEMISIA DE ONOARE

Nicu Costinaș, consilier local PSD din localitatea Bolintin Deal, unul dintre cei mai activi militanți ai social democraților giurgiuveni pe rețelele de socializare, a ales astăzi să își dea demisia de onoare din PSD.
Pe contul sau de facebook, Nicu Costinaș arată concis, care este motivul surprinzătoarei demisii…
„Sorin Nuță primar 😂😂😂 și reîntoarcerea PSD în anii 90 la Bolintin Deal.
Acum 4 ani, pe 24 iunie, împreună cu o echipa de oameni tineri depuneam jurământul în fața Consiliului Local al comunei Bolintin Deal.
Astăzi aleg să plec și să fac loc unor politicieni mult mai de viitor, cap de listă fiind Sorin Nuță, fostul secretar al comunei, cel care l-a cântat pe Ceaușescu.😂😂😂
Nu vreau să mă intorc în anii 90 cu aceste personaje care își trăiesc fanteziile politice la bătrânețe, cu șmenuri pe la Pro România, ALDE și PSD.
Am fost cel mai critic la adresa primarului Bănică Emilian în acești 4 ani , dar acest Sorin Nuță este de 10 ori mai nociv și periculos.
Nu îmi doream să candidez la Primarie,în schimb îmi doream să fi susținut un om tânăr și de viitor, ca o alternativă la actuala conducere.
Felicit încă de pe acum pe Bănică Emilian pentru al cincilea mandat!”
N.R. Este o perioadă delicată, în care partidele, în apropierea alegerilor, încearcă să își maximizeze șansele, însă uneori, deciziile pripite ale decidenților pot duce la adevărate dezastre în organizațiile locale.
Iată și un facsimil al demisiei, pe care Nicu Costinaș a postat-o pe facebook: