Varza liberala. Floricel iubeste PSD!

varza 1Floricel nu poate fi liberal! Asta nu este o stire, este o realitate pe care a confirmat-o candidatul “liberal” la Primarie. In mai multe randuri, cu mai multe ocazii. Insa, in emisiunea electorala difuzata de Muntenia TV si preluata si de Open TV, Floricel a facut varza PNL-ul care l-a adoptat. A fost mai pesedist decat pesedistii… Dupa ce a coborat de pe scena sa isi arate dragostea pentru Badalau si Ponta, si-a aratat iubirea eterna pentru PSD printr-o declaratie fara precedent intr-o emisiune electorala:
“Iubesc si respect foarte mult partidul PSD!”
A fost declaratia care a si dat peste cap toata constructia liberala facuta cu migala de Tica Beianu, Gheorghe Stefan, Lucica Iliescu sau Titi Goarna. Operatia nu le-a reusit, iar “pacientul” a scapat de sub control si de sub coma indusa si si-a adus aminte ca este pesedist.varza 2
Dupa declaratia demolatoare pentru PNL, Floricel a fost luat peste picior si de Norut Stanisteanu (PML), care nu s-a putut abtine sa nu taxeze gafa impardonabila a candidatului liberalo-pesedist.
Floricele, ai fost varza!

 

2 comentarii

  1. Avand in fata pe Ponta ,Badalau si alte marimi din Psd..de a stanga si de a dreapta pe scena psd isti este evident ca Florian s-a simtit ca n vremurile bune cand jura credinta eterna psd ului…Pacat sau poate nu e pacat ca a scapat-o. Pacat ca a scapat-o fara…pampersi!!!

Comentariile sunt inchise