Vasile Preda, victima… “bufonilor regelui”

Conducerea PNL Giurgiu nu i-a mai acordat sprijin politic lui Vasile Preda, pentru primaria Varasti, ceea ce l-a nemultumit pe primarul in functie, si l-a facut sa schimbe macazul spre PDL…

“Nu am mai fost dorit ca si candidat de catre Lucian Iliescu si cei doi bufoni ai regelui – Mustatea si Gavrila. Au stabilit deja candidatul, asa ca am trecut la PDL. De altfel, relatia mea cu PNL este rupta de circa un an de zile, de cand au inceput sa imi spuna ca as fi traseist, ca as avea niste probleme, ca as fi tradator – si asta din cauza dosarului penal al deputatului Dan Pasat, in care am depus marturie. Nu stiu de ce, Lucian Iliescu , are atata incredere in cei doi bufoni, care au avut tot timpul un cui impotriva mea, De fapt acum nici nu ma mai intereseaza”, a declarant Vasile Preda.

Un comentariu

  1. nu-l cunosc pe vasilica primarul dar ii stiu bine pe cei doi bufoni,lautarul tigan senator vasilica mustatea,fost pedelist si apoi labaral de-al lui lucica,titi goarna un fel de ionel dinu al labaralilor.astia ne reprezinta pe noi giurgiuvenii. mustatea cel putin a fost scolit la zi dar titi goarna,un biet maistru instalatii a fost scolit la facultate de prestigiu,spiru haret i.d.

Comentariile sunt inchise