Vin vremuri grele pentru politicienii giurgiuveni: organizatiile de romi strang randurile

RromiOrganizatiile de romi din judetul Giurgiu sunt pe cale sa semneze un protocol de colaborare atat pentru depunerea de proiecte comune pentru comunitatile de romi cat si pentru sprijin politic in viitoarele campanii electorale.
La intalnirea prin care s-au pus bazele acestei colaborari – initiate de presedintele Partidei Romilor Pro Europa, Mihaita Grigore – au mai participat Viorel Pana, presedinte al Asociatiei Democrate a Rromilor Giurgiu 2012 si Marian Fieraru, presedinte al Asociatiei Romii giurgiuveni.
“Am oboist sa ne certam intre noi fara sa fim dusmani… Problemele noastre sunt altele, urmeaza o perioada grea pentru comunitatile de romi, insa daca depunem proiecte comune vom avea mai multe sanse sa facem ceva pentru comunitatile noastre.
In acest context, Partida Romilor Pro Europa va propune o solutie de colaborare pe termen lung. Vom porni o campanie de reorganizare si vom constitui in judet 10 organizatii puternice…”, a precizat Mihaita Grigore.
Acesta le-a propus celorlalti doi presedinti functii intr-un comitet comun, in care fiecare va avea drept de vot, “a pus la bataie” spatiul asociatiei pe care o conduce si a propus organizarea de alegeri…
Atat Viorel Pana cat si Marian Fieraru au imbratisat propunerea, astfel ca este o chestiune de timp pana comunitatile de romi din judet isi vor da mana pentru depunerea de proiecte comune, dar mai ales pentru a-si impune pe scena politichiei candidati pe care sa ii sustina intreaga comunitate de romi.