Scandalos! Un singur pesedist pe lista de consilieri municipali… PSD!

Un “pesedist de bine” ne-a transmis o copie a listei de consilieri municipali care a fost aprobată de conducerea PSD Giurgiu.
Ei bine, stupoare! Pe primele 10 locuri, cele eligibile, există un singur pesedist – Ionuț Cioacă, actualul viceprimar. Ceilalți sunt liberali transferați acum trei săptămani, de la PNL, la pachet cu candidatul PNL/PSD, Marian Măroiu.
Am mai scris de certurile dintre pesediști și liberalii veniți cu Marian Măroiu, despre starea tensionată din interiorul PSD (pe care Marian Măroiu încearcă să o minimalizeze) vis a vis de lista de consilieri municipali.
Insa, neținand cont de contrele din interiorul partidului, conducerea PSD Giurgiu a bătut în cuie lista de mai jos, iar în data de 11 august, aceasta a fost deja depusă la Biroul electoral.Mai mult de atat, deși există un protocol/alianță între PSD și asociațiile de romi din județ, negocierile cu aceste asociații au fost demarate „la mișto“, abia după depunerea listei la Biroul electoral, astfel că liderii romilor sunt nemulțumiți și se simt păcăliți, încercand, pe ultima sută să schimbe tabăra.
I.D.