Accident pe DN5

Noua persoane, angajate ale firmei de pază Titanii, au ajuns, vineri dimineata, la spital, în urma unui accident rutier produs pe DN 5 Bucureşti – Giurgiu, intre Uzunu si Calugareni, dupa ce microbuzul care le transporta la serviciu a fost lovit din spate de un tir si s-a rasturnat.

Accident pe DN5
Accident pe DN5

Potrivit sefului Poliţiei Rutiere a Judetului Giurgiu, comisar sef Marian Popescu, în microbuz se aflau 13 angajati ai firmei respective, care erau transportaţi la serviciu. In momentul producerii accidentului, microbuzul oprise în afara localitatii Uzunu, unde firma are un punct de lucru.
„Microbuzul se deplasa de la Giurgiu spre Bucuresti, iar în masina era 13 angajati ai firmei de paza si soferul. Din primele cercetari rezulta ca soferul microbuzului oprise la Uzunu pentru a lasa un angajat si a prelua altul, moment în care un tir turcesc a lovit din spate, în partea stanga, autovehiculul de transport persoane, provocand raturnarea acestuia. Soferul tir-ului a fost testat cu aparatul etilotest, stabilindu-se ca nu consumase bauturi alcoolice”, a declarat Marian Popescu.
La fata locului au sosit o echipa de descarcerare a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Giurgiu si echipaje medicale ale SMURD si ale Serviciului de Ambulanta al Judetului Giurgiu.
Cinci persoane, una în stare de inconstienta, au fost transportate la SJU Giurgiu.

Comentariile sunt inchise