Apel de selectie – MASURA 04/6A „Sprijin pentru investitii in crearea activitatilor de productie si servicii nonagricole”

APEL DE SELECTIE nr.2/2019
Forma simplificata
MASURA 04/6A”Sprijin pentru investitii in crearea activitatilor de productie si servicii nonagricole”

Asociatia Pentru Dezvoltare Rurala Giurgiu anunta lansarea apelului de selectie al Masurii 04/6A” Sprijin pentru investitii in crearea activitatilor de productie si servicii nonagricole ” in perioada de 18.07.2019-01.08.2019, care vizează crearea unor noi activități economice în teritoriul ASOCIATIEI PENTRU DEZVOLTARE RURALA GIURGIU care sa ofere oportunitati de diversificare ce nu tin de specificul agricol al zonei.
1. Data lansarii apelului de selectie: 18.07.2019;
2. Tipurile de beneficiari eligibili pentru masura 04/6A” Sprijin pentru investitii in crearea activitatilor de productie si servicii nonagricole „:

• Microîntreprinderi şi întreprinderi mici non-agricole existente şi nou-înfiinţate (start-up) din teritoriul ASOCIATIA PENTRU DEZVOLTARE RURALA GIURGIU

3. Fondul disponibil alocat pe masura: 660.000 euro;
4. Fondul disponibi alocat pe masura : 50.000 euro;
5. Suma maxima nerambursabila care poate fi acordata pentru finantarea unui proiect: Se acorda sume forfetare pe doua praguri valorice in functie de valoarea investitiilor necesare prevazute de planul de afaceri, fara sume intermediare: 50.000 Euro sau 70.000 Euro (pentru activitatile de producţie, servicii medicale, sanitar-veterinare si agroturism);
6. Data limita de primire a proiectelor: 01.08.2019;

Locul si intervalul orar in care se pot depune proiectele: Sediul administrativ, Com. Slobozia, sat. Slobozia, soseaua Giurgiului, nr 3-4 . Proiectele se pot depune de luni pana vineri, in intervalul orar 09:00 – 16:00.
7. Informatii detaliate privind accesarea si derularea masurii 04/6A” Sprijin pentru investitii in crearea activitatilor de productie si servicii nonagricole ” sunt cuprinse in Ghidul Solicitantului elaborate de GAL, disponibil pe pagina de web www.adrgiurgiu.ro .
8. Date de contact a GAL unde solicitantii pot obtine informatii suplimentare:

Pentru a afla informatii suplimentare privind accesarea fondurilor nerambursabile prin Masura 04/6A” Sprijin pentru investitii in crearea activitatilor de productie si servicii nonagricole „, puteti consulta toate documentele aferente acesteia pe pagina web www.adrgiurgiu.ro, sau la sediul administrativ din comuna Slobozia, sos. Giurgiului, nr. 3-4 sau ne puteti contacta la nr. de telefon 0766525952 sau prin e-mail: [email protected] .

9. Informatii detaliate privind accesarea fondurilor in cadrul Masurii 04/6A sunt cuprinse in Ghidul Solicitantului aferent Măsurii in vigoare la data lansarii apelului de selectie, disponibil pe site-ul www.adrgiurgiu.ro sau la sediul administrativ al ADR GIURGIU, Com. Slobozia, sat. Slobozia, soseaua Giurgiului, nr 3-4, in format electronic si tiparit.