APEL DE SELECTIE – MASURA 5/6B” Sprijin pentru infiintarea si modernizarea unitatilor de infrastructura sociala”

Data postarii documentelor pe pagina de internet a GAL GIURGIU EST :12.12.2019

APEL DE SELECTIE nr.4/2019
Forma simplificata

MASURA 5/6B” Sprijin pentru infiintarea si modernizarea unitatilor de infrastructura sociala”

Asociatia GAL Giurgiu EST anunta lansarea apelului de selectie aferent Masurii 5/6B „ Sprijin pentru infiintarea si modernizarea unitatilor de infrastructura sociala, in data de 20.12.2019 pana la data de 30.12.2019, conform prevederilor din Procedura de selectie a Asociatiei GAL Giurgiu EST „.
1. Data lansarii apelului de selectie: 20.12.2019;

2. Tipurile de beneficiari eligibili pentru Masura5/6B”Sprijin pentru infiintarea si modernizarea unitatilor de infrastructura sociala”:
Entitati sau parteneriate eligibile care dovedesc ca au competentele si autorizarile necesare gestionarii structurilor sociale
 Comunele din teritoriul GAL si partenerii autorizati ca furnizori de servicii sociale ai acestora;
 Ong-uri si institutii publice autorizate ca furnizori de servicii sociale;
 Grupuri de Actiune Locala (GAL) in cazul in care niciun alt beneficiar nu prezinta interes si se aplica masuri de evitare a conflictelor de interese
 persoanele fizice autorizate în conditiile legii;
 operatorii economici cu scop lucrativ, pentru toate categoriile de servicii sociale organizate în condiţiile legii, cu excepţia celor prevăzute în Legea nr. 292/2011 a asistenței sociale, la art. 73 alin. (2) lit. a) şi c), la art. 77 şi 78, precum şi a celor prevăzute la art. 83.
4.Fondul disponibil alocat pe sesiune: 70.000 euro;
5.Fondul disponibil alocat pe masura: 70.000 euro;
6. Suma maxima nerambursabila care poate fi acordata pentru finantarea unui proiect:5.000-70.000 euro;
7. Data limita de primire a proiectelor: 30.12.2019;
Locul si intervalul orar in care se pot depune proiectele: Sediul Asociatiei GAL Giurgiu EST din comuna Hotarele, soseaua Bucovina, nr. 2, judetul Giurgiu. Proiectele se pot depune de luni pana vineri, in intervalul orar 08:00 – 14:00,in zilele lucratoare.
8. Informatii detaliate privind accesarea si derularea Masurii5/6B ” Sprijin pentru infiintarea si modernizarea unitatilor de infrastructura sociala” sunt cuprinse in Ghidul Solicitantului elaborat de GAL, disponibil pe pagina de web www.galgiurgiuest.ro .
9. Date de contact a GAL unde solicitantii pot obtine informatii suplimentare:
Pentru a afla informatii suplimentare privind accesarea fondurilor nerambursabile prin Masura 5/6B ” Sprijin pentru infiintarea si modernizarea unitatilor de infrastructura sociala „, puteti consulta toate documentele aferente acesteia pe pagina web www.galgiurgiuest.ro , sau la sediul din comuna Hotarele, soseaua Bucovina, nr. 2, judetul Giurgiu. De asemenea ne puteti contacta la nr. de telefon 0786194616 sau prin e-mail: [email protected] .

10. Informatii detaliate privind accesarea fondurilor in cadrul Masurii 5/6B sunt cuprinse in Ghidul solicitantului aferent Măsurii in vigoare la data lansarii apelului de selectie, disponibil pe site-ul, www.galgiurgiuest.ro sau la sediul ASOCIATEI GAL GIURGIU EST, in format electronic si tiparit.

Manager ,
Minghir Ileana