Balul seniorilor – o reuniune de socializare

Balul seniorilor – o reuniune de socializare
Balul seniorilor – o reuniune de socializare

Mihai Neagu, Cristian Teodor si organizatia municipala PDL Giurgiu au organizat „Balul seniorilor” – o intalnire de socializare a pensionarilor si nu numai, din municipiul Giurgiu.

Evenimentul a reunit peste 300 de persoane. Fara discursuri politicianiste, si fara pompa unei intalniri cu caracter electoral, intalnirea a fost un bun prilej pentru noi cunostinte si prietenii, intr-o societate in care astfel de evenimente se intampla din ce in ce mai rar.

„Acest eveniment se inscrie in programul nostru, al organizatiei municipale democrat – liberale, de a socializa cu oameni, de a lua pulsul problemelor cu care acestia se confrunta. Am avut o actiune de succes (testarea glicemiei gratuit), avem in derulare – pe termen lung – controlul oftalmologic, iar acum avem in derulare un program de consiliere si de prezentare a modului in care vrem si putem crea noi locuri de munca”, a precizat Mihai Neagu, presedintele organizatiei municipale PDL Giurgiu.

La randul sau, Cristian Teodor, secretarul general al organizatiei democrat – liberale a tinut sa vina cu precizari:

„Ceea ce vedeti acum, aici, este doar inceputul unui intreg sir de actiuni la care vor participa si foarte multi tineri. Vrem sa <<dezmortim>> putin societatea, sa scoatem spiritul antreprenorial din miile de tineri din Giurgiu, care nu mai vad nicio raza de speranta pentru a munci la ei acasa, la ei in oras. De asemenea, vrem, si vom reusi sa demonstram ca ne implicam si ca vom reusi, impreuna cu autoritatile locale, sa revigoram viata economica in municipiul Giurgiu”.

Petrecerea balului  seniorilor s-a lasat cu muzica si dans, pana aproape de miezul noptii, iar organizatorii vor analiza si vor cerne si… discerne rezultatele acestei actiuni…