Bucuresteni care au ales sa fie mesagerii lui Mos Craciun la Giurgiu

Un grup de bucureșteni au fost mesagerii lui Moș Crăciun pentru copiii din două case de tip familial din Giurgiu, structuri rezidențiale din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, aceștia primind în dar dulciuri, fructe, îmbrăcăminte, încălțăminte și jocuri educative.
Astfel, sâmbătă, 15 decembrie 2018, cei 20 de copii aflați în plasament în casele de tip familial Casa Albastră și Casa Dunării au fost bucuroși de oaspeți, mai ales că aceștia au fost trimiși de Moș Crăciun. Darurile au fost personalizate, și, spre bucuria tuturor, hainele și încălțămintea alese special pentru fiecare s-au potrivit perfect. Pe lângă cadourile pentru copii, la Casa Albastră mesagerii lui Moș Crăciun au adus și o mașină de spălat.
“Suntem mai mulți prieteni din București, care, fără a avea până acum vreo legătură cu orașul Giurgiu, am dorit să fim mesagerii lui Moș Crăciun pentru cei 20 de copii din aceste case de tip familial. Ne-am gândit că Giurgiu nu este un oraș în care sunt atât de mulți sponsori ca în București și de aceea am hotărât, cu mult drag, să le facem noi acestor copii o bucurie. Am fost la rândul nostru bucuroși că le-au plăcut darurile primite, că ne-au cântat colinde și astfel, datorită acestor copii minunați, orașul Giurgiu a devenit, de astăzi, orașul nostru de suflet”, a declarat Adrian Gheorghiță, unul dintre bucureștenii implicați în această acțiune caritabilă.
“Doresc să le mulțumesc tuturor celor implicați în această acțiune caritabilă, pentru altruism, responsabilitate socială și generozitatea de care au dat dovadă”, a declarat Dan Valentin Sima, director general al Direcției Generale de Asistență Socială și
Protecția Copilului Giurgiu.