Ce mai “executa” Politia Locala Giurgiu?

Ce mai “executa” Politia Locala Giurgiu?
Ce mai “executa” Politia Locala Giurgiu?

In perioada 15.02 – 28.02.2013,Politia Locala Giurgiu a desfasurat multiple activitati de prevenire si combatere a faptelor antisociale, conform competentelor ce-i revin prin Legea nr. 155/2010, intervenindu-se cu masuri specifice in situatiile in care s-au constatat incalcari ale actelor normative. Astfel, agentii locali au constatat un numar de 99 contraventii, fiind aplicate 58 sanctiuni cu amenda in valoare totala de 14.650 lei si 41 avertismente scrise.

Sanctiunile contraventionale aplicate in aceasta perioada au vizat abateri ca: tulburarea linistii publice, consumul de alcool in locuri publice, traversarea partii carosabile prin locuri nepermise, oprirea neregulamentara a autoturismelor in zona de actiune a indicatorului „oprirea interzisa”, depozitarea pe trotuare a marfurilor, ambalajelor si altor obiecte ce dauneaza esteticii si impiedica desfasurarea normala a circulatiei, precum si circulatia cu mopede pe drumurile publice fara casca de protectie, fara a purta imbracaminte cu elemente fluorescent reflectorizante sau fara a avea in functiune luminile de intalnire aprinse.

Tot in aceasta perioada au fost inregistrate 23 sesizari prin dispecerat, 18 sesizari prin serviciul de urgenta 112, iar in alte 364 de cazuri agentii Politiei Locale s-au sesizat din oficiu. S-a dispus deplasarea rapida a echipei de interventie in toate cazurile in care s-a impus.