Deputatul Alexandru Andrei saluta reluarea lucrarilor pe DN 5A

In urma unui dialog purtat cu reprezentantii CNAIR in data de 13 mai 2019, se catre Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, s-a decis reluarea lucrarilor pe DN 5A (Adunații Copăceni – Comana – Hotarele).
Intr-o postare pe contul sau de facebook, deputatul Alexandru Andrei salute aceasta decizie a munistrului Transporturilor:
“Veşti bune de la Ministerul Transporturilor: în urma discuţiilor purtate cu ministrul Transporturilor şi conducerea CNAIR, s-a decis reluarea lucrărilor pe DN 5A, lucrări executate de CNAIR, în regie proprie. Acum se lucrează, din nou, pe acest drum, singurul drum naţional din România ce are în componenţă porţiuni din pământ. De altfel, pentru mine, ca parlamentar de Giurgiu, situaţia acestui drum a fost una din priorităţi, constituind tema multor discuţii cu conducerea Ministerului Transporturilor şi CNAIR, dar şi a multor deplasări în zona respectivă, de-a lungul timpului. De aceea, mă bucur că aceste demersuri au dat rezultate, DN 5A reintrând în atenţia Ministerului Transporturilor. DN 5A este una din arterele importante, atât pentru comunele din judeţul Giurgiu, cât şi pentru localităţi din judeţe învecinate, aşa că reluarea lucrărilor este un real motiv de bucurie. Vreau să mulţumesc în mod special conducerii CNAIR pentru deschidere şi implicarea în rezolvarea acestei probleme”.