DGASPC: 32 de copii s-au bucurat de vizita unor oameni cu suflet mare

Un grup de oameni cu suflet mare din București au adus daruri pentru 32 de copii aflați în plasament în trei case de tip familial din Giurgiu.
Astfel, în data de 29 noiembrie 2018, fără o ocazie specială, Alina și Paolo Tocco, Georgiana, Denisa și Viorel Bontaș i-au vizitat pe copiii din casele de tip familial „Daniela” “Teodora” și “Constantin”, case aflate în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu. Au fost foarte generoși cu copiii și le-au adus în dar multe produse alimentare, dulciuri, fructe, băuturi răcoritoare, rechizite și jocuri interactive.Bucuroși de oaspeți, copiii au spus poezii, le-au spus cum își petrec timpul, ce își doresc și ce visează să devină când vor fi mari. Au răsplătit generozitatea oaspeților cu desene și felicitări realizate de ei.
„Întotdeauna când dăruim, suntem răsplătiți…Cum ne comportăm cu ceilalți, așa vom fi și răsplătiți. Mi-a plăcut creativitatea copiilor, am văzut aceasta în desenele pe care ni le-au dăruit. Mi-a plăcut modul în care copiii relaționează cu personalul din aceste case de tip familial, se simte căldura de familie. Este un dar de la Dumnezeu să poți să dăruiești și să te bucuri de bucuria celor care primesc”, a declarat Paolo Tocco.Conducerea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului adresează sincere mulțumiri oamenilor inimoși care au adus bucurii copiilor din cele trei case de tip familial.

Un comentariu

  1. Este atat de minunat sa vedem dragostea lui Dumnezeu la lucru, in inimile si prin inimile oamenilor!

    Fie ca toti copilasii si intregul personal din aceste case de copii sa fie binecuvantati si incurajati!

    Fiecare putem la randul nostru, atinge in dragoste inimi si vieti. Sa facem lucrul aceasta, ori de cate ori avem ocazia.

    Domnul sa se ingrijeasca de toti copilasii Romaniei, altfel incat nici unul sa nu ramana in urma.

Comentariile sunt inchise