Foamea de televizor

Foamea de televizor
Foamea de televizor

Pentru Giurgiuveni televizorul este totul. Parca, din fata televizorului si foamea te mai lasa, dar si revolutia este mai… de catifea. Antenistii cu programul lor, realitistii cu al lor si beunistii… labeunu.
Revolutie in prime-time. Antenistii instigau la violenta, cei de la B1 minimalizau totul. Avea giurgiuveanul de unde sa aleaga. Si mai uita ca ii ghiortaie matele de foame.
Scenariul televiziunilor centrale a fost luat cu copy/paste dupa Televiziunea Romana ’89. „Mii de participanti au ocupat Piata Universitatii. Alte mii sunt la Cotroceni. Oamenii isi ies din fire”. Foarte connvenabil pentru televiziunile „impartiale”. Care la un moment dat au dat ca sigura „fuga lui Basescu din Bucuresti”.
Sigur, ca nu trebuia sa lipseasca leusteanul din ciorba. Crin Antonescu a sarit ca broasca din lac si a spus ca a venit momentul suspendarii presedintelui si ca sustine protestatarii. Ponta s-a dat la fund si a plecat la Monaco, iar in lipsa lui, la televizoare a aparut doar Crin si unul de la PC, ca unici reprezentanti ai USL.
Scenariul de la antene este si el unul previzibil. „Jandarmi si lucratori SRI au fost infiltrati printre protestatari, iar dupa lasarea intunericului au lansat provocari, sticle incendiare, petarde si cataroaie.
Iar luni sau marti vom asista la schimbarea din functie a lui Traian Igas – tapul ispasitor al evenimentelor „scapate de sub control”.
Protestele din Capitala ar putea, cel mult, grabi o remaniere guvernamentala… Guvernul actual, opinez, si-a dovedit incapacitatea de comunicare intr-o situatie de criza, asteptand semnalul de la un presedinte care si-a iesit din fire intr-un mod de neacceptat pentru un sef de stat.