In sprijinul administratiei locale – firme private

In sprijinul administratiei locale – firme private
In sprijinul administratiei locale – firme private

Avand in vedere volumul mare de cereri de locuri de munca pe care cetatenii le solicita tot mai mult la audientele primarului Nicolae Barbu, firmele angajatoare vin in sprijinul administratiei locale.

Astfel, Securitas Services Romania a dorit sa isi aduca contributia in acest sens, oferind pentru zona Giurgiu 10 posturi de agenti de securitate, de preferinta barbati. Cerintele necesare inscrierii la interviu a solicitantilor sunt: sa aiba domiciliul in municipiul Giurgiu; studii de minim 10 clase; sa nu aiba antecedente penale; atestatul de agent de paza, constituie un avantaj; aspectul fizic trebuie sa fie unul placut, ingrijit; sa dea dovada de curaj si responsabilitate si sa fie capabil sa se impuna prin atitudine si exprimare.

Securitas Services Romania – Bucuresti ofera angajatilor sai transport gratuit din Giurgiu pana la obiectivul stabilit, tichete de masa si salarii competitive in domeniul protectiei si pazei. Persoanele interesate pot obtine mai multe detalii la tel. 0747/225916; 0747/225916 sau pot trimite CV-uri la adresa de e-mail: [email protected]

Beneficiile oferite de Securitas Services Romania sunt unele deosebite, oferind angajatilor sai oportunitati de formare, dezvoltare si promovare, precum si stabilitatea de a lucra pentru o companie de renume mondial.