Inarmati pana in dinti pentru a talhari o batrana de 87 de ani

Inarmati pana in dinti pentru a talhari o batrana de 87 de ani
Inarmati pana in dinti pentru a talhari o batrana de 87 de ani

Politistii din comuna Bucsani au fost sesizati prin 112, de catre o batrana de 87 de ani din satul Obedeni, ca la aceasta in casa au intrat trei indivizi mascati cu cagule.

Batrana a retinut numarul masinii cu care talharii au plecat in tromba, si astfel politistii au dat de urma lor, la Bucuresti.

Au fost efectuate perchezitii la domiciliile a doi dintre suspecti, insa nu au fost identificate sau ridicate bunuri, obiecte sau valori care sa provina din comiterea de fapte infractionale sau care sa ajute la comiterea acestora.

In continuarea cercetarilor politistii au reusit identificarea si celui de-al treilea suspect, tot din Bucuresti, vecin cu nepotul victimei si proprietarul autoturismului, stabilind ca acestia au intentionat sa sustraga bunuri sau sume de bani din locuinta victimei, folosindu-se la comiterea faptei de cagule, un aparat pentru electrosocuri, banda de scotch si coliere din plastic.

Fata de cei trei s-a luat masura retinerii pentru o perioada de 24 ore, urmand sa fie prezentati instantei de judecata cu propunerea arestarii preventive pentru o perioada de 29 zile pentru savarsirea infractiunii de „tentativa de talharie”.