Lamentabil, penibil, degradant

Cumparat pe doua sute de milioane de lei vechi de la Orange Team (via Valentin Iliescu), site-ul Giurgiu News continua sa se degradeze. Firma Alege SRL, in spatela careia se afla Andrei Alexandru a dat banul, dar s-a grabit sa schimbe coloratura site-ului (pentru ca era un “ziar” de coloratura in media locala), intr-o gazeta de perete pe care nici membri PNL nu o mai citesc.
Defunctul ziar de partid al PSD – Vlasca – a fost lasat in urma cu mult, de noua gazeta de perete liberala.
Intelegem apetenta de a fi pe prima pagina atunci cand dai flori de intai martie si oua rosii de paste sau bere de intai mai, dar in site-ul asta, cultul personalitatii si penibilitatea sunt la cote inimaginabile.
Nu exista decat doi eroi principali: Dumitru Beianu si Andrei Alexandru.
Dusmanii de clasa, baietii rai, sunt cei de la PDL, in devalmasie.
Uneori da impresia ca Marin Anton plateste pentru a fi scos in evidenta din doua in doua postari.
Altfel, asa cum spuneam, gazeta de perete. Scrisa sa se citeasca liberalii intre ei. Niciun fel de informative, numai atacuri furibunde si ode penibile.
Lamentabil, penibil, degradant…
Nu este un atac, este o constatare.

Un comentariu

  1. Sunt consternata si chiar nu o inteleg pe Cristina Moise(Ifrim),pentru modul in care abordeaza fiecare articol din giurgiu-news. Constat cu stupoare ca nu este acel jurnalist ,drept,cinstit pe care l-am cunoscut candva. Nu mai exista deontologie profesinala???? Rusine sa-ti fie Cristina,in lupta ta pentru bani ai dezamagit multi prieteni…sa-ti mearga bine, dar va veni si ziua dreptatii, mai este putin (2 luni). Va pup si sa auzim numai de bine.

Comentariile sunt inchise