Regulile de circulatie sunt incalcate… la greu

Regulile de circulatie sunt incalcate... la greu
Regulile de circulatie sunt incalcate... la greu

Fie ca se urca la volan cu bautura in nas, fie ca nu au documente sau placute de inmatriculare, unii conducatori auto nu mai tin cont de nimic, si indiferent de situatie, ei sunt zmeii soselelor – un adevarat pericol public pe patrru roti si doua… picioare.

La data de 08.01.2013 a fost depistat un conducator auto in varsta de 32 ani, din Giurgiu, in timp ce conducea autoturismul pe soseaua Sloboziei din municipiul Giurgiu, sub influenta bauturilor alcoolice, aparatul Drager a indicat valoarea de 0,94 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Conducatorul auto a refuzat recoltarea de probe biologice (sange) in vederea stabilirii alcoolemiei si este cercetat in stare de libertate pentru savarsirea infractiunii de refuz de recoltare de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.

 

La data de 08.01.2013, orele 09:30, politistii Biroului Rutier au depistat un conducator auto in varsta de 18 ani, din Giurgiu, in timp ce conducea autoturismul pe Bulevardul 1907 din municipiul Giurgiu, avand placutele cu numarul de inmatriculare retrase.

Conducatorul auto este cercetat in stare de libertate pentru savarsirea infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat.

La data de 08.01.2013, ora 20:40, politistii serviciului Rutier au depistat un tanar de 24 ani, din Giurgiu, in timp ce conducea autoturismul pe strada Academician Miron Nicolescu, din municipiul Giurgiu, fara a poseda permis de conducere.

Persoana depistata este cercetata in stare de libertate, pentru savarsirea infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fara a poseda permis de conducere.