Senatorul Cristian Marciu si Fundatia “Democratia” Giurgiu – gest umanitar pentru o familie din Vedea

Motto: „A fi responsabil si a te comporta intr-o maniera etica nu costa nimic” – Emmanuel Perakis.
Nu mai este o noutate pentru nimeni ca, din pacate, judetul Giurgiu este unul dintre cele mai sarace judete ale Romaniei, judetul cu cele mai triste recorduri (bolnavii de cancer, mortalitate infantila, boli cardiace si pulmonare, etc. – toate situate… “pe locul I”). Neajunsurile sunt la ele acasa, mai ales in zonele rurale, acolo unde mii de oameni isi traiesc saracia nestiuti de nimeni.
Rar, dar se mai intampla si “minuni”… Sunt cazuri cand anumite asociatii sau fundatii isi croiesc drum si in aceste zone de saracie lucie, incercand sa aduca zambete si speranta…
S-a intamplat si vineri 19 octombrie, cand senatorul Cristian Marciu, impreuna cu membri ai Fundatiei “Democratia” din Giurgiu au adus soarele si pe strada unei familii din comuna Vedea.Patru copii care cresc intr-o casa care abia se mai tine, ingrijiti de strabunica lor, care are in spate toata gospodaria si doar o pensie modesta au fost vizitati de senatorul giurgiuvean si de membri ai fundatiei amintite.
Strabunica si cei patru copii au primit pachete cu dulciuri si un sprijin financiar cu ajutorul caruia si-au achizitionat deja lemne de foc pentru a iesi din iarna.
“Este atat de usor sa aduci zambetul pe fata copiilor si celor in varsta… Nimic nu se compara cu sentimentul pe care il ai atunci cand ai reusit sa faci sa apara zambetul pe fata unor astfel de persoane. Nu este o actiune pe care sa fi vrut sa o fac publica, insa ma bucur ca zilele de iarna vor fi mai calde pentru aceasta familie”, a declarat senatorul Cristian Marciu.