Un autoturism cautat in Belgia, depistat de politistii de la P.T.F. Giurgiu

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Giurgiu au depistat un cetăţean bulgar care transporta pe o platformă un autoturism marca Volkswagen Caddy, căutat pentru confiscare de autorităţile din Belgia.
În data de 14 ianuarie, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră, un cetatean bulgar (M.M.A., în vârstă de 48 ani), la volanul unui autovehicul tip platformă, pe care transporta un autoturism marca Volkswagen Caddy, an de fabricaţie 2015, înmatriculat în Belgia.
În urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează ca fiind căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile belgiene la data de 01.06.2018.
Luat la intrebari, cetăţeanul bulgar a declarat că transporta autoturismul pentru un prieten și nu avea cunoștință despre faptul că acesta se află în atenția autorităților.
Poliţiştii de frontieră au întocmit în cauză dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „tăinuire”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 270, alin.1, C.P., iar autovehiculul în valoare de 23.500 lei a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Giurgiu până la finalizarea cercetărilor.

N.R. Fotografia care insoteste materialul este demonstrativa si nu are nicio legatura cu autoturismul depistat vde lucratorii de la IPPF Giurgiu.