„Adio, visul frumos s-a spulberat…” – PS Ambrozie – 6 din 47!

„Adio, visul frumos s-a spulberat...” – PS Ambrozie – 6 din 47!
„Adio, visul frumos s-a spulberat...” – PS Ambrozie – 6 din 47!

Sinodul Sinodul Mitropolitan al Mitropoliei Munteniei şi Dobrogei a votat secret, marti, pentru ocuparea postul vacant de Arhiepiscop al Buzăului şi Vrancei.

Au fost doar doi pretendenti, care „si-au depus dosarele”, dar se vede treaba ca unul dintre ei nu prea este in gratiile Patriarhului Daniel – iar acela este PS Ambrozie, care a pierdut la vot, umilitor…

41 voturi PS Ciprian şi 6 voturi PS Ambrozie este scorul care nu lasă loc de dubii.

Unii spun ca acest scor consolidează poziţia Patriarhului în faţa unor ierarhi care, „prin activităţile din Eparhiile lor au compromis credibilitatea Bisericii”.

Votul de marti este „o punere la punct” a comportamentului unor ierarhi parveniţi despre care mass-media a scris destul în ultimii ani, cel putin asta reiese, atat din comunicatul Patriarhiei, dar mai ales din „scrierile” mediei din Buzau si Vrancea.

Desi, multi dintre giurgiuveni abia au asteptat sa „il vada uns” pe PS Ambrozie cat mai departe de Giurgiu, voia Sinodului si a Patriarhului a fost alta – asa ca Ambrozie ramane la Giurgiu.

Numai ca ramane cu rusinea unui scor umilitor: 6 din 47.

3 comentarii

  1. pfuuu! deci nea ambrozie al nost a cotizat cam putin la mult prea fericitul gral secu,daniel ciuboata.acu,ca nea ambrozie al nost ramine in continuare la giurgiu,nu prea cred ca e bine,ii va forta pe popii din subordine sa cotizeze si mai vartos. ce ti-e cu popii astia bai fratica,nu se mai satura !

  2. Dragii mei,va scriu din Vrancea,si ma bucur foarte mult ca nu a venit acest individ la noi…,tineti-l voi acolo,ca din cate am citit este un subiect important ,este un izvor de articole….,sa-l stapaniti sanatos,iar noi multumim lui Dumnezeu pentru alegerea facuta pentru Arhiepiscopia noastra! La multi ani!

Comentariile sunt inchise