A fost semnat contractul de atribuire si pentru asfaltarea strazilor din Zona II – Ramadan

Conferinta de presa din 18 iulie, sustinuta de primarul Nicolae Barbu a coincis cu semnarea contractului de atribuire a lucrarilor de asfaltare pentru zona II Ramadan, de la strada Oltului spre Balanoaiei (Ghizdarului Miron Costin, etc).
Firma care a castigat licitatia pentru executarea lucrarilor este din municipiul Giurgiu – Ceramica Impex SRL.
Edilul sef i-a cerut executantului calitate si seriozitate si i-a amintit de faptul ca va trebui sa conlucreze indeaproape cu Wirom (firma care executa aductiunile de gaze si cu firma care va executa lucrarile de canalizare pluviala pe strazile pe care aceasta nu exista.
Costul lucrarilor de asfaltare in Zona II este suportat din bugetul municipalitatii, iar primarul Nicolae Barbu a asigurat firma care executa lucrarile ca in bugetul local exista sumele necesare pentru plata acestora.
Nicolae Barbu a facut precizari si cu privire la strazile din aceasta zona, care necesita canalizare pluviala…
“Stim care sunt strazile care necesita canalizare pluviala, insa in aceasta saptamana voi merge in fiecare zi in zona, pe fiecare straduta si voi sta de vorba cu cetatenii. Estea cea mai eficienta metoda de a afla direct care sunt problemele si istoricul acestora. Vom centraliza aceste probleme si in functie de ele vom face prioritizarea lucrarilor pe fiecare grup de strazi in parte”, a spus edilul sef.
Iata care este ansamblul de strazi din Zona II, care necesită canalizare pluvială:
1. Str. Miron Costin
2. Str. Fdt. Bradului
3. Str. Păstorului
4. Str. Ulița Rarău
5. Str. Ulița Lupeni
6. Șos. Bălănoaiei
7. Str. Pictor Grigorescu
8. Str. Intr. Dâmboviței
9. Str. Dâmboviței
10. Str. Intr. Videle
11. Str. Ulița Vidra
12. Str. Ulița Cărămidarii Noi
13. Str. Ulița Ciocârliei