A fost vandalizat un alt loc de joaca pentru copii

Un alt loc de joaca pentru copii a fost vandalizat zilele acestea. Este vorba de locul de joaca din curtea gradinitei nr. 9, situata in cartierul Tineretului.
Angajatii gradinitei spun ca acum, in perioada vacantei, dupa ora 16:00, portile institutiei se inched cu lacat si ca in timpul zilei nu vin persoane in curtea gradinitei.Totul se intampla la lasarea serii, iar cei certati cu bunul simt au gasit o alta cale: au taiat plasa de metal din gard, dupa care au intrat nestingheriti la locul de joaca. Faptul ca spatiul este plin de resturi de tigari, de coji de seminte si de ambalaje si PET-uri nu ar fi mare lucru. Se face curatenie, si gata! Vandalii au aruncat si o galeata de vopsea alba peste unul dintre topogane, facandu-l inutilizabil.Primarul municipiului a precizat ca in aceasta vara va monta camera de supraveghere si la acest loc de joaca.Insa, ramane intrebarea: ce fac politistii locali, care patruleaza pana la ora 22:00 pe strazile municipiului? Ce face politia nationala, care are sectoristi (sau politisti de proximitate), dar si patrule? Ce face Jandarmeria, care de asemenea are echipaje care patruleaza prin oras?

2 comentarii

  1. Nu cred asta, doar avem politie comunitara, platita foarte bine . Pentru ce doar ei știu!

  2. Montati camere in aceste spatii pentru joaca, montati camere in apropierea pubelelor de gunoi, numai asa putem mentine ordine in acest oras

Comentariile sunt inchise