A inceput noul an scolar (GALERIE FOTO)

sc-1Putin neobisnuita inceperea anului scolar pe 12 septembrie, cu trei zile mai devreme decat de obicei, insa atmosfera a fost aceeasi: plina de emotii pentru elevi, dascali si parinti. Chiar si oficialitatile locale care au participat la deschiderea anului scolar au avut emotii, care au razbatut din discursurile avute in fata elevilor.
La Liceul Cartojan, sute de elevi, unii singuri, altii insotiti de parinti, au umplut careul din curtea unitatii de invatamant. Dupa slujba religioasa, au urmat discursurile mobilizatoare si informative ale directorului scolii, dar si urarile primarului municipiului si ale inspectorului general scolar.sc-2-bissc-3-bissc-4-bissc-5-bis
O ora mai tarziu, la cea mai titrata unitate de invatamant din judet – Colegiul National Ion Maiorescu – elevi mai multi, oficialitati mai multe, emotiiile aceleasi.
Dupa obisnuita slujba religioasa, au urmat spiciurile: Mai intai directoarea liceului – Mirela Delea, apoi subprefectul Laurentiu Tintea, presedintele CJ, Marian Mina, primarul Nicolae Barbu si inspectorul general Gigi Oprisan.
De la eveniment nu a lipsit profesorul Ion Dinca – fost director al liceului Maiorescu, consilieri municipali, vicepresedintele CJ – Vasile Andronache sau deputatul Nicolae Florian.sc-2sc-3sc-4sc-6