Abuzul a fost demonstrat – Gigi Oprisan revine in functia de sef al Inspectoratului Scolar Judetean

La inceputul acestei saptamani, Curtea de Apel Bucuresti a facut dreptate: Gigi Oprisan a fost victima unui abuz, astfel ca Instanta a hotarat ca acesta isi poate relua functie de inspector general al ISJ Giurgiu.
Asadar, dupa luni de de procese cu Ministerul Educatiei, Gigi Oprisan a demonstrat ca demiterea lui a fost un abuz.
Din informatiile noastre, filmul demiterii lui Oprisan ar fost regizat chiar de persoane din Giurgiu, “in coproductie” cu cunostinte din interiorul Ministerului, scopul final fiind… ungerea altcuiva in fruntea Inspectoratului.
Ceea ce inseamna ca se precipita lucrurile in PSD Giurgiu. Ceva scartaie, nu merge cum trebuie… Altfel, ce explicatii s-ar putea gasi pentru demiterea intempestiva a prefectei Crisu (mai ales fara stirea lui Badalau), care a fost urmata de repunerea pe functie a lui Gigi Oprisan la Inspectoratul Scolar Judetean.
Ca sa parafrazam un “otevizat” personaj media, putem spune: “Stati aproape, pentru ca nici nu stiti ce pierdeti! Surprizele nu se vor opri aici!”

Un comentariu

  1. Cea care se visa imparateasa peste prostime,este tantica delea,amica(si poate nu doar atat),a cuplului badalau-mina.cam asta e practica in acest partid plin de penali,sa iti sapi pe la spate colegii.asta i-a invatat baronasul badalau pe acolitii sai.

Comentariile sunt inchise