Actiune in Instanta – prefectul si presedintele CJ Giurgiu sunt vizati de Marin Anton

anton MConferinta de presa de la PNL Giurgiu din 6 octombrie s-a desfasurat in aceeasi nota: atacuri la varful PSD (Niculae Badalau si Marian Mina) si la adresa prefectei de Giurgiu – Nina Carmen Crisu.
Presedintele PNL Giurgiu, Marin Anton “a intors foaia” in ce priveste “eficienta” transparentei doamnei prefect.
Anton a precizat ca in urma sesizarilor pe care le-a facut catre Institutia Prefectului Giurgiu (sesizarea cu privire la apartenenta doamnei prefect la ATOP si a faptului ca ar fi remunerata pentru aceasta activitate; sesizarea privind plecarea in Israel a prefectei si pontarea acesteia la locul de munca) nu s-a primit niciun raspuns in termenul prevazut de lege si de aceea va fi nevoit sa faca plangere penala…
“Constat ca daca-i intrebi ceva pe sefii PSD-ului de la Giurgiu, ii deranjezi… Asa i-a invatat Badalau… Prefecta de Giurgiu nu are niciun pic de respect pentru lege, pentru functie si pentru domnia sa la urma urmei… Nu am primit niciun raspuns la sesizarile facute si voi fi nevoit, desi nu vreau, sa o actionez in instanta. O sa fac plangere penala, iar in aceast caz o sa pun intr-o situatie jenanta atat Politia cat si pe doamna prefect… Pentru ca va fi chemata la ordin de cei pe care domnia sa ii cheama la ordin…”, a declarat Marin Anton.
In legatura cu Consiliul Judetean, Marin Anton este suparat pe presedintele institutiei, Marian Mina, care nu a mai convocat de cateva luni o sedinta ordinara, in urma careia PNL sa isi ocupe postul de consilier ramas vacant.
“Este o perioada foarte lunga in care nu s-au mai convocat sedinte ordinare. Am fost personal la domnul Mina si l-am rugat sa convoace o sedinta pentru a ne pune consilierul in functie… A zis ca va face aceasta sedinta, insa a uitat in momentul imediat urmator. O sa mergem in justitie pentru a obtine acest drept, pentru ca nu ni se respecta dreptul conferit de electorat, acela de a avea un anumit numar de consilieri judeteni.
Nu inteleg de ce este atat de greu pentru domnul Marian Mina? Ce vrea, sa ii spuna toata lumea… “saru’mana domnu’ presedinte!”?, a declarat liderul PNL Giurgiu.

Un comentariu

  1. In Girgiu daca vrei sa faci o sesizare in urma unei nedreptati oriunde te-ai adresa toti sunt mana in mana, nu fac decat sa-ti para rau ca ai facut acea sesizare.Nimeni nu te ia in seama, daca vrei sa rezolvi ceva ori mergi in instanta, ori te adresezi mai departe , la vreo televiziune care nu este a p.s.d.ului!

Comentariile sunt inchise