Afara vantul batea, Vasilache disparea…

Afara vantul batea, Vasilache disparea...
Afara vantul batea, Vasilache disparea...

Pedelistii nu s-au prezentat la sedinta consiliului judetean din doua motive: ca era viscol si ca era ziua de 13 – zi cu ghinion. Marin Anton a transferat responsabilitatea pe viscol si pe starea drumurilor judeten. Burdulea, de exemplu, nu avea cauciucuri de iarna si nici lama la „gip”, Dascalu stataea la gura sobei sa-si incalzeasca oasele rebegite… Si cu lopata in mana nu puteau sa vina oamenii din nord. Asa ca n-au aparut la sedinta nici cei din municipiu.
In afara de unul – cu ghinion – Ion Vasilache. Caruia i-a si fost saltata scurt, sustinerea politica. Ca s-a dus de capul lui la sedinta. Marin Anton sustine ca nu a dat niciun ordin de zi pe unitatea pedelista cu privire la o neparticipare la CJ. Si ca Vasilache era vizat cu mai mult timp in urma, insa din cauza timpului nefavorabil s-a tot amanat suspendarea consilierului.
Motivul este cu totul altul. pedelistii cred ca vasilache era „cartita” din partid.
Stiti cu cine e ruda Vasilache, in ce partid are neamuri? Anton stieeeee.
De unde concluzionam ca prezenta lui Vasilache la sedinta cu pricina a fost de fapt o… chemare a sangelui…

2 comentarii

  1. ca deobicei se scrie exact ca la ordinul de partid- in stil de securist, numai cu sopirlici stil Giurgiu Newss, Inca un ziar facut de smecherasi pentru prosti. Dar ceva adevarat vedem si noi in fituica asta gretoasă? Ca de zvonuri e lumea asta satulă!

  2. Vasilache este pentru PDL ceea ce se vroia „comunism cu fata umana” adica ar da ceva si pentru amarati dar ar vrea sa ramana in continuare la butoane, pentru el.Asa ceva nu se poate.Se da numai cu acceptul partidului, cand vrea partidul(de exemplu in campanie…)

Comentariile sunt inchise