“Agenturili straine” sunt in alerta din cauza farfuriilor zburatoare ale candidatului “Floweret of PNL Giurgiu”

SPYAgentiile americane au intrat in fibrilatii! Internetul, bata-l vina, a dus dincolo de Ocean vestea ca in Giurgiu se vor dezvolta combinate siderurgice. Cu conditia sa se intample sa iasa primar candidatul “Floweret” – asa au tradus americanii numele lui Floricel (in lipsa de gen masculin la nume… de dama – deh, au si americanii lipsurile lor). Patronii marilor concerne de profil din State, dar si otelarii de rand au toate motivele sa fie nelinistiti, de cand au auzit ca la Giurgiu s-a ridicat “acest Floricel”, care intentioneaza sa le ia painea de la gura si sa faca din orasul de la Dunare cel mai mare si mai tare combinat siderurgic. Americanii, speriati de perspectiva colapsului economic care se intrezareste au semnat si o petitie online catre viitorul presedinte – Donald… Duck – petitie in care isi exprima ingrijorarea fata de viitorul industriei metalurgice din “tarisoara” lor.
Nu numai americanii sunt ingrijorati, ci si olandezii… zburatori, carora le este teama ca in serele pe care intentioneaza sa le construiasca Floricel ar putea sa se cultive si lalele, ceea ce le-ar diminua PIB-ul pe cap de olandez.
Spaniolii au cerut si ei o intrevedere cu Iohannis si Ciolos, in cadrul careia au cerut sa se semneze un angajament (chiar si scris de mana), asigurandu-se astfel ca Floricel nu depaseste cele 5 hectare de sere, in care sa se stipuleze clar ca nu se vor cultiva si capsuni.
Totul a luat-o razna, cand Floricel a adus niste investitori din Coreea de Sud, carora le-a vorbit in mandarina (cu gesture ample) despre ideile lui trasnite, Acesta a fost momentul in care s-au autosesizat, pe langa serviciile Codrutei “Chiovesi”, si altele precum ANI, FBI, CIA sau NCIS, care si-au “plantat” agenti sub acoperire la Nova Force ( o denumire care a contrariat “agenturili” straine).
Aceiasi agenti au lasat(intentionat?) sa se scurga informatii din mega ancheta in curs… Ei spun ca dupa primele cercetari (destul de greoaie, avand in vedere ca „subiectul“ este monosilabic si … avocalic), toata desfasurarea de forte a fost “o alarma falsa”.
“Sir, I Fuck the bullshit. This man is unable to see his his business,. By no means make a profitable business for the city”. In traducere (aproximativa, pentru ca si agentii erau de la agentia “White Cube” si vorbeau engleza ca Basescu), ar insemna cam asa:
“Domnule, imi bag p(netraductibil)…a in prostiile astea. Omul asta nu este in stare sa isi vada de afacerea lui. Nicidecum sa faca o afacere profitabila pentru oras”.
P.S. De la acelasi agent am auzit ca traducerea numelui lui Floricel a fost foarte dificila, astfel ca din cele trei variante au cazut de acord sa numeasca actiunea cu numele cel mai percutant: “Floweret”. Variatiunile pe aceeasi tema – care au cazut din cauza de lungime si sunete inestetice – sunt: “Little flower” sau “Tiny blossom”.
Sere Siderurgescu

3 comentarii

 1. Lumeeeee ! Lume !
  Vreau sa stiti ca KOMBINATU’
  Il fack eu, nu-l face altu’ !
  Aduc rocka din Balanu,
  Si din Groapa lui Beianu… !
  Am s-o car la sacosica,
  ( Sef transporturi ? Nea Lucica) !
  Iau current din Valea Mare
  Din Stanesti, de la izvoare…
  Tehnolog ? Dupa tipic
  Va fi… amortitul Pick !
  Cand va exploda buboiu’
  Arunc totul pe Maroiu…
  Va voi da la toti Otel,
  Eu ce dracu fack cu el ?
  ( A… mi-a zis nevasta, fin,
  …Ca… sa iau si eu putin)…
  Deh, nevestele sunt rele…
  De-aia zic : VA PUN LALELE !
  Un hectar, sau cinci, sau zece,
  Ca nici dracu nu ma-ntrece :
  Cand e vorba despre flori,
  Fecundez de te-nfiori…
  ( De-aia, divagand nitel,
  Mi se spune Floricel)…
  Fack orice, dar sa se stie :
  Vreau s-ajung la Primarie !
  Aduc China in hotare,
  Spania? La fiecare !
  Vreti Coreea ? O aduc !
  ( Da’ prevad un balamuc) :
  …E un mare chichirez…
  …Ca cam toti papa orez…
  Ideea propriei sotii :
  “Fa dracu si orezarii”…
  Si-atunci cand teraba se incurca,
  Eu n-as vrea sa va dau de furca…
  Ca “Taica Lazar”ma asteapta
  (La Barbu ? De, treaba desteapta)…
  In cimitir de sapte stele,
  Vai de pacatele mele…
  Figura 9, sunt in staff…
  Cu urmatorul epitaf…
  “Eu, NVF, otel… tratat..
  Prea mult orez…si CONSTIPAT”…

 2. Offffff!!!!Știți de ce moare din cauza drumului lung?Dar cine moare de grijă altuia??eeeeee bre nene bre..mai aveți doar 10 zile de speranță și improscare cu noroi….După care Game Over.

Comentariile sunt inchise