ALDE Giurgiu a inceput sezonul… racolarilor de toamna

In partea I a materialului video “Racolatorii”, difuzat de OPEN TV, ati aflat despre faptul ca tulburarile din PSD avantajeaza ALDE Giurgiu in campania de recrutari a unor membri cu notorietate, care sa le ridice scorul electoral.
Ca asa se intampla, am sesizat la numai cateva zile dupa conferinta judeteana a PSD Giurgiu.
Sambata, 15 septembrie, o delegatie numeroasa a staff-ului ALDE Giurgiu a fost prezenta in comuna Vanatorii Mici, unde localnicii serbau ziua localitatii.Este adevarat ca primarul comunei, Aurelian Simion a castigat sustinut de ALDE, insa nu despre asta vrem sa vorbim…
Se pare ca toata munca PSD-ului de a-l racola pe primarul din Daia – Florin Serban – a fost munca in zadar. Primarul a fost prezent la Vanatorii Mici, la masa cu cei mai reprezentativi membri ALDE, ba chiar a urcat cu acestia pe scena…
Nici liberalii nu ar trebui sa se culce pe urechea… dreapta. Chiar daca mai au vreo doi primari, ar putea ramane fara ei, vinovati fiind tot cei de la ALDE Giurgiu.
La aceeasi intalnire de la Vanatorii Mici, primarul din Cosoba, Gabriel Lixandru a fost pe aceeasi scena si la aceeasi masa cu Toma Petcu & co, a fost “mangaiat” la scena deschisa si chiar a luat cuvantul.
Asadar, serialul “Racolatorii” incepe sa prinda la public si avem vaga impresie ca il vom difuza din ce in ce mai des.