Alin Gutu, de la apele tulburi ale Dunarii, la… parfumul apelor minerale

De mai bine de doua luni, cetatenii municipiului nu mai puteau dormi de grija lui Alin Gutu. Ce-o face el saracutul dupa ce nu l-a mai dorit Consiliul de Administratie de la APDF. Ce-o manca, cu ce s-o imbraca si mai ales, ce fel de apa bea.
Ei bine, la conferinta de presa de vineri, 12 iulie, sustinuta de ministrul Niculae Badalau, am aflat ca Alin Gutu bea… apa minerala. El a fost numit director general al Societatii Nationale a Apelor Minerale (SNAM), cel putin asa a declarat Niculae Badalau.
“Nu a fost numit in acea functie, Alin Gutu facea parte din Consiliul de Administratie si cei din CA l-au propus pentru functia de director al SNAM.
Este un om destul de capabil, un copil pe care eu il respect si cred ca va face treaba acolo”.
Despre un alt fost director al APDF Giurgiu, Matei Cristian, am aflat tot de la presedintele PSD Giurgiu – ministrul Niculae Badalau – ca este director general la TELETRANS…
Si Matei Cristian a fost numit de Consiliul de Administratie de la Transelectrica director la TELETRANS, care este furnizor de soluții și servicii de telecomunicații, tehnologia informației și informatică de proces/SCADA pentru CNTEE TRANSELECTRICA și are un portofoliu important de clienți din mediul public și privat”, a declarat liderul social democrat.

Un comentariu

  1. Dar cu actualul ce aveti de gand? Pf ca face intimidari pe banda,si nu mise pare normal…i s au cam incurcat itele pe acolo…

Comentariile sunt inchise