Amendamentele demnitarilor giurgiuveni… amanate

Amendamentele demnitarilor giurgiuveni... amanate
Amendamentele demnitarilor giurgiuveni... amanate

Deputatul Nicolae Florian, a declarat recent ca demnitarii din Giurgiu au pregatit mai multe amendamente la legea bugetului, care ar fi urmat sa fie depuse in aceasta saptamana.

„Pentru Primaria Giurgiu avem trei amendamente – suplimentarea fondurilor pentru trei investitii: Colegiul National Ion Maiorescu, finalizarea gradinitei din cartierul Negru Voda si pentru termoficarea municipiului. Pe total ar insemna o suplimentare  de 12 milioane de lei pentru municipiul Giurgiu. De asemenea, avem un amendament pentru alocarea de fonduri pentru inlocuirea sursei de incalzire (de la centrala cu ACL, la centrala cu gaze) pentru penitenciarul Giurgiu, ceea ce ar insemna o reducere anuala a costurilor cu 40%. Sunt solicitari pertinente si vom incerca sa le impunem”, a declarat joi deputatul Nicolae Florian.

La randul sau, senatorul Niculae Badalau a precizat ca pesedistii vor urmari cu mare atentie bugetul judetului si vor avea si aici cateva propuneri cu privire la dezvoltarea judetului si la sanatate.

Se pare insa ca „directivele” primite de la sefii USL au mai temperat avantul demnitarilor giurgiuveni, care, ca si ceilalti uselisti, au primit ordinul de a nu veni cu niciun amendament la proiectul de buget national.

Un comentariu

  1. Floricel si Badalau, cine se aseamana se aduna, spune un proverb mai vechi romanesc. Pai nu promiteati voi in campanie „verzi si uscate”, cate fonduri si locuri de munca veti crea voi pentru oras. Acum chipurile va ascundeti dupa ordinele primite de la conul Ponta ca nu ati avea voie sa depuneti amendamente la buget, desi giurgiuvenii stiu ca daca aveati o minima influenta in acest partid poate ati fi reusit sa prindeti ceva in buget si pentru oraselul nostru care sufera acut de pe urma politicienilor de teapa domniilor voastre.

Comentariile sunt inchise