Anton acuza, Crisu… tace (sau trece?)

anton crisuMotto: “Dacă taci atunci cand ar trebui să vorbeşti, să ştii că eşti fricos” – Abraham Lincoln.
… De ce ii este teama doamnei prefect Crisu sa raspunda acuzatiilor lui Marin Anton?

Ultima acuzatie pe care i-a adus-o liderul liberal a fost aceea ca prefecta noastra a fost in Israel in primavera acestui an, fara sa anunte organele ierarhice superioare din cadrul MAI. Anton a declarat ca a facut o adresa catre Institutia prefectului prin care cere lamuriri, insa nu a primit niciun raspuns.
Desi la prima acuzatie, acum doua saptamani, Marin Anton a spus ca prefecta si-a luat concediu medical pentru acea “escapada”, la conferinta de presa din 28 septembrie liderul liberal aduce noi elemente in spatiul public si precizeaza ca prefecta a fost pontata in toata aceasta perioada… Ceea ce este foarte grav…
“In perioada cat a fost in Israel, doamna Crisu nu a fost in concediu medical (CM) ci a fost pontata si si-a luat salariul integral ca si cum ar fi fost la serviciu.
PNL Giurgiu va mai face o adresa catre Institutia Prefectului, prin care vom cere o copie dupa pontaj… A fost pontata de o doamna de casa a domniei sale, o doamna care a avut problem penale si a fost angajata de doamna Crisu.
O sa cerem si doamnei ministru Carmen Dan sa o demita din functie pe doamna prefect, pentru ca ce a facut domnia sa se numeste furt la nivel inalt, pentru care se face dosar penal”, a declarat Marin Anton.
Liberalul a mai declarat ca nu a primit niciun raspuns pana acum la niciuna dintre adresele inaintate catre Institutia Prefectului Giurgiu si a precizat ca judetul ar fi condus “cu o mana fe fier” de prefecta Nina Crisu…